Diensten

Waar we goed in zijn
Merken bouwenWebsites maken

Services

Merkenbouwers

‘We are Great in Graphics’

Een sterk merk vraagt om een krachtig design. Een grafisch ontwerp met een visie. Van logo en huisstijldesign tot verpakkingsmateriaal of zelfs een beursstand. Wij realiseren het, van het idee tot aan de drukker: één aanspreekpunt. Onze stijl? Wij zijn niet voor één gat…uhh stijl te vangen, niet qua tone of voice en zeker ook niet qua vormgeving. We creëren een identiteit voor onze opdrachtgevers waarmee hun doelgroep van ze gaat houden. Want wie indruk wil maken, wil niet alleen maar aardig gevonden worden.

Branding

Contentmakers

‘We Create sticky Content’

Waarom sticky? Succesvolle marketing vraagt om content die blijft plakken. Daarvoor moet je je doelgroep begrijpen en weten hoe je haar vangt, zodat je haar ook echt gaat bereiken. QBICMEDIA denkt driedimensionaal. Omdat communiceren geen éénrichtingsverkeer is, spelen we met woorden, teasen met visuals en verleiden met bewegende beelden. We creëren ijzersterke content voor de verschillende mediakanalen zodat onze opdrachtgevers hun verpletterende eerste indruk kunnen omzetten naar een langdurige relatie met hun doelgroep.

Webdesigners

‘We are Outstanding Online’

Met ons innovatieve webdevelopment geven we merken online een gezicht: we bouwen bedrijfswebsites die niet alleen van het scherm spatten, maar natuurlijk ook goed gevonden worden. En die uiteraard werken op àlle apparaten; of het nou een laptop, tablet of smartphone is. Met onze eigen hosting-service bieden we tevens een volledig internet-pakket met domeinnaam en email. We zorgen voor een gebruiksvriendelijk CMS, waarmee onze opdrachtgevers eenvoudig zelf hun website kunnen beheren. Easy does it.

Met deze diensten helpen wij je om digitaal je verhaal te vertellen:

Support

Communiceren

begint met praten.

Kom eens op de koffie!

WhatsApp chat