013-8893865 [email protected]
Selecteer een pagina
BrandNEW
BrandNEW CoWorking

Co-Working

BrandNEW CoWorking is een buurthuis voor ondernemende mensen. Een plek waar mensen uit Berkel-Enschot en omgeving kunnen werken, ontmoeten, netwerken en ondernemen.

Faciliteiten

Vlak naast basisschool Berkeloo (Berkel-Enschot) biedt BrandNew je een plek om te werken, in alle rust alleen of in een gezamenlijk overleg. Haal je inspiratie uit de ‘reuring’ om je  heen of reserveer de overlegruimte voor een besloten bijeenkomst. Deel je vragen en wensen met de mensen die je hier ontmoet, en laat hen weten wat jij te bieden hebt! Jij bent
medebepalend voor de vorm, de groei en de ontwikkeling van BrandNew. Co-werken bij BrandNew betekent Delen = Vermenigvuldigen.

Evenementen

Voor het organiseren van workshops, vergaderingen of bijeenkomsten zijn er volop mogelijkheden, ook in de avonduren en in het weekend. Zolang er maar een connectie is met BrandNew en er een zakelijke of maatschappelijke insteek aan ten grondslag ligt. Informeer naar de mogelijkheden.

Partners

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Daarom werken wij samen met een aantal partners: Catering Wolfs en Stichting Goei Eete

Doe ook mee!

De gebruikers van BrandNew bepalen de creativiteit en het resultaat, dit doen we samen. Er is in Berkel-Enschot geen betere plaats denkbaar waar co-werken, ontmoeten en inspireren resulteert in succesvol ondernemen.

BrandNEW CoWorking

A Berkelseweg 10-03
P 5056 HZ Berkel-Enschot
brandnewcoworking.nl

Client: BrandNEW CoWorking
Date: 2016
Categories:


Pin It on Pinterest

WhatsApp chat